رونق تولید ملی | شنبه، ۲۷ مهر ۱۳۹۸

پنیر نخل و خواص آن - نمایش محتوای تلویزیون

 

 

پنیر نخل و خواص آن

پنیر نخل از جمله محصولات درخت خرماست كه با طعم شیرین خود بسیار دلپذیر است. پنیر نخل كه در اصطلاح محلی به آن غاپ می گویند با رنگ سفید ، برای دستیابی به آن معمولا  سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا  می‌کنند و در همه فصل های سال به دست می آید و در فصل های پر بارش از طعم شیرین تری  برخوردار است. نخل داران آن دسته از نخل هایی را كه زمان ثمردهی آنها تمام شده است قطع می كنند و پنیر آن را كه در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می كنند. هر نخل 3 تا 10 كیلوگرم پنیر دارد و پنیر نخل تمام خواص خرما را دارد یعنی سرشار از قند - مواد معدنی - ویتامین كالری و آهن است .پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و برگ‌های نخل پیش از مرحله چوبی شدن است.