جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

نظارت برعرضه فرآورده‌های خام دامی درماه رمضان دربوشهر تشدید می شود - نمایش محتوای خبر

 

 

نظارت برعرضه فرآورده‌های خام دامی درماه رمضان دربوشهر تشدید می شود

نظارت برعرضه فرآورده‌های خام دامی درماه رمضان دربوشهر تشدید می شود

نظارت برعرضه فرآورده‌های خام دامی درماه رمضان دربوشهر تشدید می شود

 

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان فعالیت‌ اکیپ‌های نظارت بهداشتی این اداره کل در دو شیفت کاری صبح و عصر دنبال می شود
محمدرضا عباسی افزود: در اجرای این طرح نظارتی 23 گروه ثابت و سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی شامل 38 نفر دامپزشک و کارشناس نظارت بهداشتی تشکیل و فعال شده است.
وی از همه شهروندان خواست با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، فصل گرما و امکان افزایش شیوع انواع بیماریهای مشترک بین انسان و دام از قبیل تب مالت (بروسلوز)، کیست هیداتید، تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو CCHF و سایرموارد دیگر در اثر مصرف فرآورده‌های خام دامی غیرمطمئن و کشتار غیرمجاز دام نکات بهداشتی را رعایت کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر افزود: کشتار غیرمجاز دام، بویژه در معابر عمومی، عرضه گوشت فاقد مهر دامپزشکی و خارج از یخچال، عرضه گوشت از پیش چرخ شده و عرضه مرغ و قطعات آن شامل، جگر و سنگدان به صورت فله‌ای ممنوع است و باید مرغ و آلایش آن به صورت بسته‌ بندی و مشخصات کامل عرضه شود و در مورد تخم مرغ نیز نگهداری در یخچال و درج تاریخ تولید و انقضا روی آنها به مدت 30 روز مورد توجه قرار گیرد. 
وی یادآور شد: برای جلوگیری از ابتلا به تب مالت (بروسلوز) فرآورده‌های لبنی مورد نیاز را باید از مراکز مجاز تهیه کرده و در هنگام مصرف فرآورده‌های بسته‌بندی شده به تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کنند.
عباسی بیان کرد: هنگام خرید ماهی تازه دقت شود که عرضه آن در کنار پودر یخ انجام شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر افزود: با توجه به نقش سلامت فرآورده‌های خام دامی در سلامت و بهداشت عمومی جامعه، گروه‌های ویژه نظارتی این اداره کل همزمان با فصل گرما، عملیات بازدید از همه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های گوشتی شامل مراکز بسته‌بندی گوشت و آلایش دامی، رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها، تمام اماکن عرضه گوشت سفید و قرمز در سطح استان را شدت بخشیده است.
وی یادآور شد: در این ارتباط برای اجرای بهتر نظارت‌ها، از هم استانی ‌ها درخواست می‌ شود در صورت مشاهده تخلف‌ها در حوزه مرتبط با فرآورده‌های خام دامی مراتب را در شهر بوشهر با شماره تلفن‌های 33327404 و 1512 (مرکز پاسخگویی اداره کل دامپزشکی) و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذاشته تا برخوردهای قانونی و لازم با متخلفان صورت گیرد.
عباسی افزود: سامانه پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان نیز به شماره 30002849 آماده دریافت پیام‌های مردمی در زمینه‌های یاد شده است.