جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

مصرف نان جو در بیماران دیابتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

مصرف نان جو در بیماران دیابتی

Loading the player...

 




مصرف نان جو چیزی که در ذهن مردم جا افتاده که برای بیماران دیابتی مناسب است غلط است چرا که نانی که در بازار عرضه می شود چون درصد جو آن مشخص نیست توصیه می شود که استفاده نگردد . مصرف نان جو برای بیماران دیابتی یا آنهایی که قصد کاهش وزن و مصرف نان‌های رژیمی را دارند، بسیار مناسب است اما مساله مهم اینجاست که نان جوهای موجود در بازار از آرد کامل جو تهیه نشده‌اند. یعنی تنها از حدود 20 درصد آرد جو برای تهیه نان‌های جوی موجود در مغازه‌های نان فانتزی یا سایر نانوایی‌ها کمک می‌گیرند و نزدیک به 80 درصد نان جوها را آرد گندم تشکیل داده است. اصلا اگر بیشتر از 20 درصد آرد جو به نان‌ها اضافه شود، نان تولید شده بسیار سفت و تیره و غیرقابل مصرف خواهد شد.

 

{gallery}tolidvijhe/nanejooh{/gallery}