جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ آبان ۱۳۹۹

غذاهای پخته شده منجمد را در مدت یک تا دو هفته استفاده کنید - نمایش محتوای خبر

 

 

غذاهای پخته شده منجمد را در مدت یک تا دو هفته استفاده کنید

غذاهای پخته شده منجمد را در مدت یک تا دو هفته استفاده کنید

غذاهای پخته شده منجمد را در مدت یک تا دو هفته استفاده کنید

آقای ناصحی فر کارشناس ارشد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به این‌که منجمد کردن مواد غذایی از ارزش آن می‌کاهد، افزود: انجماد یکی از روش‌های نگهداری مواد غذایی است که در آن فعالیت میکروب‌ها متوقف ‌می‌شود اما پس از یخ زدایی می‌توانند دوباره به فعالیت خود ادامه دهند.

وی درباره شرایط انجماد غذاهای پخته گفت: در شرایطی که دمای فریزر منفی 17 درجه سانتی گراد باشد می‌توانیم غذاهای پخته را منجمد و در مدت یک تا دو هفته آنها را مصرف کنیم.

این کارشناس ارشد علوم تغذیه ادامه داد: اگر غذا را در فریزر بیشتر از زمان توصیه شده که یک تا دو هفته است نگهداری کنیم فاسد نمی‌شود اما کیفیت آن از نظر بافت، طعم و رنگ کاهش می‌یابد.