جهش تولید | جمعه، ۹ آبان ۱۳۹۹

طرز تهیه هلو تنوری - نمایش محتوای خبر

 

 

طرز تهیه هلو تنوری

Loading the player...

دانلود

مواد لازم : هلو یک کیلو بیسکویت ترامیسو 10 عدد پودر خاکه قند : 3 ق غذا خوری کره :50 گرم تخم مرغ : 2 عدد پودر کاکائو : 1 ق غذا خوری تخم مرغ : 2 عدد ابتدا بیسکویتها را با دست یا دستگاه به صورت پودر سوخاری در آورده , بعد هلوها ره هم داخل دستگاه ریخته و خرد میکنیم و پودر کاکائو و خاکه قند و کره همه را ریخته و زرده تخم را هم از سفیده جدا کرده و فقط زرده ها را ریخته یواش و یواش میکس میکنیم تا به صورت خمیر در آید بعد هلوها را آماده کرده و خمیر را داخل هلوها ریخته داخل سینی فر گذاشته و با درجه حرارت 200سانتیگراد و به مدت 17 دقیقه تو فر گذاشته تا آماده شود.