حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۴ مهر ۱۳۹۷

بیماریهای گوارشی و ماه رمضان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بیماریهای گوارشی و ماه رمضان

دانلود

یکی از شایع‌ترین مشکل‌های تغذیه‌ای در ماه رمضان، ترش کردن و برگشت غذا از معده است که مشکلات متعددی برای فرد ایجاد می‌کند و در درازمدت نیز می‌تواند برای سلامتی فرد بسیار مضر باشد.

در ماه رمضان، می‌بایست میزان مصرف چای، قهوه و غذاهای سرخ کردنی را در وعده سحری کم کنیم.

استراحت بلافاصله پس از خوردن سحری، موجب تشدید علائم ریفلاکس شده و باعث می‌شود که روزه‌داران هنگام بیداری در صبح احساس سنگینی معده و حالت تهوع داشته باشند. همچنین احساس برگشت محتویات غذا و معده نیز موجب آزار آن‌ها می‌شود.